Ov Venepalvelut

Olli Viitaniemi

Terve! Olen Olli Viitaniemi, Ov Venepalveluiden perustaja. 

Koulutuksiltani olen Merikapteeni (AMK) sekä liikennelentäjä.

Olen työskennellyt usean vuoden ajan suomalaisilla rahti- ja matkustajalaivoilla kansipäällystössä perämiehen tehtävissä. Laivani, joissa olen ollut töissä, ovat ajaneet useita eri linjoja niin Suomen saaristossa kuin muualla Euroopassa mm. Ruotsissa, Saksassa, Belgiassa, Englannissa, Espanjassa vain muutama mainitakseni.

Veneily on ollut intohimoni jo pienestä pojasta lähtien. Perheellämme on ollut eri mallisia veneitä, joilla olen ajellut pitkin saaristoa, vierasvenesatamia, luonnonsatamia. Olen saanut upeita kokemuksia veneilyharrastuksen myötä. Yritykseni idea on jakaa tietoani jokaiselle sitä tarvitsevalle ja veneilystä kiinnostuneelle. Näkemykseni huviveneilystä ja siitä, mitä se vaatii on hyvin laaja. Minulla on tarkka näkemys siitä, mitä aloittelevan veneilijän tarvitsee tietää ja osata aloittaakseen harrastuksen. 

Olen harrastanut veneiden kiillotusta useita vuosia lähinnä oman veneeni sekä ystävieni veneiden parissa. Erilaisia tapoja, aineita ja yhdistelmiä olen kokeillut useita ja opiskellut sekä itseoppinut asiaa paljon. Tavoitteeni on tehdä aina huippujälkeä ja tehdä asiakas tyytyväiseksi.

Ollaan kuulolla! 

-Olli